Chiro Judocus Verrebroek

Elke zondag van 14u - 17u

Voor iedereen

Vanaf het 1ste leerjaar

Startdag

20 September

Jappieee's hier het programma voor de komende weken!!


Zondag 22/09/2019
Het chirojaar kan weer terug beginnen!! Dat doen we vandaag met onze startdag, kom allemaal om 14u naar het lokaal want het belooft super leuk te worden!

Zondag 29/09/2019
Klaar voor lancering? 10 – 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1! Wij vliegen naar de ruimte met onze mega coole jappie raket, kom je mee aan boord?
6 oktober 19
 Op welk dier lijk jij het meeste? Een hond, kangoeroe, zeeschildpad, luiaard of leeuw, ontdek vandaag op welk dier je lijkt!
13 oktober 19
Geeeeef acht! Eeeeeeen halt! Welkom bij de judocus leger opleiding, zijn jullie er klaar voor?
 20 oktober 19
 Vandaag is het vriendjesdag! Jullie mogen allemaal jullie vriendjes meenemen naar de chiro zodat ze samen met ons spelletjes kunnen spelen. Willen jullie ons allemaal helpen om de schat te vinden van de piraten?
27 oktober 2019
Hokus pokus pats! Het is weer Halloween. Durf jij mee te komen griezelen in de magische wereld van heksen en vampiers?
3 november 2019
Denk jij dat je alles weet over emojis? Kom dit dan deze zondag bewijzen, want we spelen het grote EMOJI SPEL!
 
😛✌🏻😎💩😈🙊
Zondag 17/11/2019
andaag zoeken we uit wie de beste sporter van de jappies is, komen jullie ook naar de jappie spelen deze zondag? Tot dan!
Zondag 24/11/2019
Vandaag is het Kristus Koning. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven! Jullie worden om 9.15 aan de kerk in verrebroek verwacht.
Zondag 1/12/2019
Sinterklaas is langs geweest op de Chiro en hij heeft een briefje achter gelaten. Daarin staat dat hij een groot probleem heeft en de hulp van de jappies nodig heeft! Komen jullie hem uit de nood helpen? 

Zondag 8/12/2019

Jammer genoeg is het vandaag geen chiro, want het is kerstmarkt in Verrebroek. Maar niet getreurd, de leiding staat daar met een leuk kraampje waar je spelletjes kan spelen. Kom zeker eens kijken! 

Zondag 15/12


Vandaag gaan de stoere cowboys de strijd aan tegen de sterke indianen, komen jullie ons mee helpen om deze strijd te winnen?


 
Zaterdagavond 21/12HO HO HO.Het is bijna kerstmis, daarom hebben wij de kerstman uitgenodigd om mee met de jappies een leuk kerstfeestje te bouwen. Dit feestje gaat door van 18:30 tot 21:00 op zaterdagavond op Chiro!


Zondag 29/12
De leiding zit nog met de kerstkriebels in hun buik van de voorbije woensdag. Daarom is het vandaag jammer genoeg geen Chiro. Maar ondertussen kijken we ook al uit naar het nieuwe jaar, waar we nog veel leuke zondagnamiddagen samen met jullie kunnen beleven We wensen jullie een gelukkig nieuwjaar!
Zondag 12/01
Vandaag geven de aspiranten leiding, komen jullie ontdekken of ze dit even goed als doen als wij?Zondag 19/01Vandaag is het geen chiro aangezien de grotere groepen gaan schaatsen, maar niet getreurd! Binnenkort gaan wij ook iets heel leuks doen!


Zondag 26/01Kunnen jullie jullie al échte Jappies noemen? Wij hebben Rupsje Ribbel (Onze mascotte) uitgenodigd om eens een kijkje te nemen op de Chiro. Hij heeft dé Jappiespelletjes genomen om te testen of jullie échte Jappies zijn. Ben je benieuwd of je al deze spelletjes goed kan spelen en of je al een échte jappie bent? Kom dan zeker deze zondag naar de chiro! Zondag 02/02:Denk jij dat je alles weet over emojis? Kom dit dan deze zondag bewijzen, want we spelen het grote EMOJI SPEL! 
😛✌🏻😎💩😈🙊09/02:Vandaag gaan we naar de Klingse bossen! We spreken om 13:30 af aan de kerk in de Klinge, om 16:30 mogen jullie de jappies terug komen ophalen.16/02:Speel je liever spelletjes groot of klein, daarvoor moet je deze zondag op de chiro zijn!23/02:Plopperdeplopperdeplop! Er ligt een mega plop schat verstopt in Verrbroek. Kunnen jullie Plop, Kwebbel, Lui en Klus helpen?01/03 Vandaag is het geen chiro omdat de leiding jullie bivak gaat voorbereiden.


08/03:

Vandaag zoeken we uit wie van de jappies een echte super held(in) is! Kom zeker naar de chiro en neem al jullie superkrachten mee!

15/03:
Hebben jullie altijd al een echte boer of boerin willen zijn? Vandaag spelen we boerderijspelletjes!