Chiro Judocus Verrebroek

Elke zondag van 14u - 17u

Voor iedereen

Vanaf het 1ste leerjaar

Medische Fiche Bivak


Beste ouders
Hieronder kan u de medische fiche downloaden met betrekking tot het Bivak.

Paaskrantje 2020De leiding heeft zoals elk jaar weer een paaskrantje gemaakt, zodat jullie je niet zouden vervelen in de paasvakantie. Door de corona maatregelen zullen jullie deze keer het krantje niet in jullie brievenbus krijgen maar digitaal 😃


Vriendjesdag - 20 oktober 2019


 Beste ouders en leden
Het chirojaar is weer van start gegaan en daardoor kunnen we al een aantal dingen op ons lijstje afvinken:

 


-        Nieuwe vrienden gemaakt.
-        Je nieuwe leiding leren kenen.
-        Verteld aan al je vrienden hoe leuk de Chiro is.
-        Vrienden meegebracht naar de Chiro. 
Wil je helpen om het lijstje af te werken? Breng dan op 20 oktober je vriendjes mee naar de Chiro!
Deze activiteit gaat door van 14u00 tot en met 17u00 en houdt in dat alle leden hun vriendjes mogen meebrengen. Op deze manier hebben al jullie vrienden de kans om eens kennis te maken met de Chiro en hopelijk vinden ze de activiteit zo leuk dat ze zich achteraf ook inschrijven of nog eens komen proberen op de Chiro.

CHIRO
Chiro is meer dan de wekelijkse zondagnamiddag, voor ons is het een manier van leven. We vatten onze chirodroom samen in drie waarden: gaarne zien, rechtvaardigheid en innerlijkheid.Op een speelse en actieve manier zoeken wij samen met kinderen en jongeren hoe het anders kan. Hiervoor hebben we geen gewichtige woorden nodig, we beleven het elke week in ontelbare kleine details die van een gewone spel- namiddag een echte chirozondag maken. Liever dan erover te praten, laten we kinderen en jongeren ervaren wat Chiro betekent. We geven het intuitieve een belangrijke plaats.

Als je 't mij vraagt: CHIRO!!

Voor de oudere leden onder ons is er ook nog avondchiro, deze gaat door van 18u30 tot 20u, dit om tussen de oudste leden en leiding ook een goede band te creëren.
Mail ons