Chiro Judocus Verrebroek

Elke zondag van 14u - 17u

Voor iedereen

Vanaf het eerste leerjaar

Vriendjesdag

20 oktober 2019

Hey Speelclubbers of zal ik zeggen ontdekkingsreizigers? 

Dit jaar gaan wij (Joke, Eva & Nyo) als kapiteins/piloten/luchtballonbestuurders en landverkenners jullie meenemen op een onvergetelijke reis rond de wereld! Ben je benieuwd welke landen we allemaal gaan bezoeken of welke gekke wezens we gaan tegenkomen? Kom dan zeker elke zondag naar de Chiro want daar wacht het avontuur! 

 

 Zondag 22/9/2019

Vandaag starten we het nieuwe chirojaar met onze jaarlijkse startdag! Het belooft super leuk te worden, jullie komen toch ook? We spreken af om 14u aan het chirolokaal! Zondag 29/09

Voor we vertrekken op onze reis zonder grenzen is het enorm belangrijk om onze speelclubdagboek te laten rondgaan. Stel dat we bijvoorbeeld ooit regenlaarzen nodig hebben in de jungle, dan is het altijd handig om te weten wie welke schoenmaat heeft! Van levensbelang dus dat er in de

speelclubdagboek geen fouten staan. Kom zeker naar de Chiro om de andere ontdekkingsreigers en je kapiteins/piloten/luchtballonbestuurders en landverkenners (dus je leiding) beter te leren kennen!

Zondag 06/10

Vorige zondag heb je hopelijk de andere ontdekkingsreizigers een beetje beter leren kennen.

Vandaag gaan we reizen naar een land meer naar het Noorden dat rijmt op ‘kneden’. Kan je al raden welk land dat is? Als je graag gekke wetenschappers een handje helpt, ben jij de speelclub die we vandaag nodig hebben!

Zondag 13/10

Er staat ons een grote reis voor de boeg. Wij kapiteins vragen ons af of de speelclubs wel klaar zijn om samen met ons dit avontuur te doorstaan. Daarom krijgen jullie vandaag enkele opdrachten van ons voorgeschoteld. Hopelijk kunnen jullie die tot een goed einde brengen en ons tonen dat echte speelclubs samen veel aankunnen!

PS: Het is mogelijk dat je vandaag vuil wordt (modder,… kan je allemaal tegengekomen op een grote reis). Neem zeker reservekledij mee.

Zondag 20/10= vriendjesdag

Als alles goed is gegaan, beginnen we vandaag aan onze boottocht over de Atlantische Oceaan. Voor we vertrekken moeten we wel nog wat aanpassingen doen aan ons schip. Kom jij ons helpen zodat we tegen het einde van deze zondag de oceaan kunnen overvaren?

Ken je iemand die niet in de Chiro zit maar wel graag eens wil meekomen? Vraag hem/haar vandaag zeker mee want hoe meer speelclubs, hoe plezanter!

Zaterdagavond 26/10

Heb je al die spinnenwebben al gezien? Of mensen die rondlopen met lange puntige hoeden? Kom vanavond tussen 19u00 en 21u30 naar de Chiro in je engste Halloween outfit zodat we samen kunnen griezelen…. MOHAHAHAH!

(Zondag 27/10 is het voor de Speelcubs geen Chiro)