Chiro Judocus Verrebroek

Elke zondag van 14u - 17u

Voor iedereen

Vanaf het 1ste leerjaar

Hey Speelclubbers of zal ik zeggen ontdekkingsreizigers? 

Dit jaar gaan wij (Joke, Eva & Nyo) als kapiteins/piloten/luchtballonbestuurders en landverkenners jullie meenemen op een onvergetelijke reis rond de wereld! Ben je benieuwd welke landen we allemaal gaan bezoeken of welke gekke wezens we gaan tegenkomen? Kom dan zeker elke zondag naar de Chiro want daar wacht het avontuur! 

 
 Zondag 22/9/2019
Vandaag starten we het nieuwe chirojaar met onze jaarlijkse startdag! Het belooft super leuk te worden, jullie komen toch ook? We spreken af om 14u aan het chirolokaal! 


Zondag 29/09

Voor we vertrekken op onze reis zonder grenzen is het enorm belangrijk om onze speelclubdagboek te laten rondgaan. Stel dat we bijvoorbeeld ooit regenlaarzen nodig hebben in de jungle, dan is het altijd handig om te weten wie welke schoenmaat heeft! Van levensbelang dus dat er in de

speelclubdagboek geen fouten staan. Kom zeker naar de Chiro om de andere ontdekkingsreigers en je kapiteins/piloten/luchtballonbestuurders en landverkenners (dus je leiding) beter te leren kennen!

Zondag 06/10

Vorige zondag heb je hopelijk de andere ontdekkingsreizigers een beetje beter leren kennen.

Vandaag gaan we reizen naar een land meer naar het Noorden dat rijmt op ‘kneden’. Kan je al raden welk land dat is? Als je graag gekke wetenschappers een handje helpt, ben jij de speelclub die we vandaag nodig hebben!

Zondag 13/10

Er staat ons een grote reis voor de boeg. Wij kapiteins vragen ons af of de speelclubs wel klaar zijn om samen met ons dit avontuur te doorstaan. Daarom krijgen jullie vandaag enkele opdrachten van ons voorgeschoteld. Hopelijk kunnen jullie die tot een goed einde brengen en ons tonen dat echte speelclubs samen veel aankunnen!

PS: Het is mogelijk dat je vandaag vuil wordt (modder,… kan je allemaal tegengekomen op een grote reis). Neem zeker reservekledij mee.

Zondag 20/10= vriendjesdag

Als alles goed is gegaan, beginnen we vandaag aan onze boottocht over de Atlantische Oceaan. Voor we vertrekken moeten we wel nog wat aanpassingen doen aan ons schip. Kom jij ons helpen zodat we tegen het einde van deze zondag de oceaan kunnen overvaren?

Ken je iemand die niet in de Chiro zit maar wel graag eens wil meekomen? Vraag hem/haar vandaag zeker mee want hoe meer speelclubs, hoe plezanter!

Zaterdagavond 26/10

Heb je al die spinnenwebben al gezien? Of mensen die rondlopen met lange puntige hoeden? Kom vanavond tussen 19u00 en 21u30 naar de Chiro in je engste Halloween outfit zodat we samen kunnen griezelen…. MOHAHAHAH!

 

(Zondag 27/10 is het voor de Speelcubs geen Chiro)

Zondag 03/11

 We zijn met onze boot de Atlantische Oceaan overgevaren en dachten enkele griezelige figuren te zien tijdens Halloween. Vandaag meren we aan op een klein eiland. Dit eiland lijkt eerst heel mooi en normaal. Toch doet de klok hier iets geks. Willen jullie te weten komen wat er hier gaande is met de mensen? Kom dan naar de Chiro!

Vrijdag 08/11-zondag 10/11 WIJ GAAN OP WEEKEND!

Ben jij al ingeschreven voor ons ongetwijfeld geweldige weekend? Ja? Super! Nee? Waarom niet? Bij twijfels mag je altijd een berichtje sturen naar de leiding voor meer info!

Zondag 17/11: 14u00-18u00

Van…. naar Canada! Wist je dat de oppervlakte van België 327x in Canada past? Om zo’n groot land te bezoeken kunnen we moeilijk op ons eigen terrein blijven. Daarom trekken we vandaag naar de Klingse bossen! We verzamelen om 14u00 op de Chiro en vragen enkele ouders te rijden. We zijn terug tegen 18u00. (Dus ook graag enkele ouders die tegen 17u30 ons terug willen ophalen.) PS: Indien het voor jou gemakkelijker is om je zoon/dochter om 14u30 aan de parking achter de kerk van de Klinge af te zetten, is dat ook goed. Gelieve dan op voorhand een seintje te geven naar 04 87 67 73 80 (Eva)

Zondag 24/11

Christus Koning Vandaag onderbreken we onze reisroute even voor deze dag vol Chiroplezier! Hou alvast de hele zondag vrij in je agenda (+/- 9u45 – 17u30) want de aspiranten hebben heel wat voor jullie in petto! Meer informatie volgt nog.

Zondag 01/12

 Wie zoet is krijgt lekkers….

 

Zondag 8/12/2019


Jammer genoeg is het vandaag geen chiro, want het is kerstmarkt in Verrebroek. Maar niet getreurd, de leiding staat daar met een leuk kraampje waar je spelletjes kan spelen. Kom zeker eens kijken! 

Zondag 15/12
De Sint is terug naar Spanje vertrokken en wij vertrekken naar…. de Canarische eilanden! Ooit al eens gehoord van La Palma of Tenerife? Wel, vandaag trekken we van eiland naar eiland en proberen tijdens onze eilandentocht niet verrast te worden door een nog actieve vulkaan!

Zondag 22/12: 19u00-21u30
Wist jij dat er een dorp is (in PLADALN *) waar sommige mensen het heel jaar door de kerstman gaan bezoeken? Alleszins, wij gaan vanavond samen kerst vieren met zelfgemaakte koekjes! Als je vormpjes hebt mag je die zeker meenemen. Je mag ook altijd een kersttrui aandoen of een kerstmuts opzetten.

* Misschien moet je de letters eerst in een andere volgorde zetten 😉